Menu

Vuorilinnassa

     26.7.2020 | Vuorilinnassa


Armo vapauttaa pelon vallasta rakkauden valtapiiriin. 

 Ps.18:2-3 ” Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Sinä päästit minut turvaan, sinä olet vuorilinnani.”

Jumalan valtakunnassa ei ole pelkoa, vain rakkautta. Pahaa tahtovia ihmisiä riittää, monet kauhistavat asiat uhkaavat viedä elämänrohkeutesi, kuolema on vihollisista viimeinen. Mutta mikään ei ole niin hirvittävää, etteikö sen voima kilpistyisi Kristuksen ristiin.

Ristillä meille on rakennettu vuorilinna ja turvapaikka. Kristus on rakastanut sinua henkensä edestä. Tuo vuorilinna on vihollistesi ja painajaistesi saavuttamattomissa. Sinut on päästetty turvaan, otettu Kuninkaan valtapiiriin. ”Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, mikä on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa.” Se suojaa sinut edestä ja takaa, mikään paha ei yllä myrkyttämään sieluasi. Enää ei tarvitse paeta.

”Herra, sinä olet minun voimani. Minä rakastan sinua.” Rakastetuksi tulemisen kautta sydämessäsi alkaa kasvaa vastarakkaus. – On Joku, joka tahtoo sinulle hyvää, ottaa pelon pois. Vuorilinnassa, turvapaikassa saat levätä, elpyä, löytää voiman lähteet uudestaan.

Pelon paulat katkeavat ja jalkasi vapautuvat ansasta, jonka pahaa tahtovat ihmiset ovat tiellesi virittäneet. Vuorilinnassa olet turvassa, Jumalan armon ympäröimänä, kuten Daavid; hän lauloi tämän psalmin pelastuttuaan Saulin vainosta. Armo murtaa vihollisuudet ja vapauttaa kohtamaan samalla tasolla. Jumala on tänään sinun kanssasi, missä ikinä kuljet.

Kaisa